Velkommen til stor fotballdag på Lerkendal

søndag 3.mai kl.1500 – soneturnering Byåsen sone.

 

Rosenborg Ballklub ønsker velkommen til soneturnering på Lerkendal søndag 3.mai. Dette skjer i samarbeid med Byåsen Fotball som denne gangen har flyttet soneturneringen for sone Byåsen aldersgruppe 9 – 10 år, til Lerkendal. Vi håper og tror at dette skal bli en opplevelsesrik dag for både spillere og familiene.

Her tilbys følgende aktiviteter:

Soneturneringen:         Denne vil foregå på Lerkendal kunstgressbane som ligger rett utenfor klubbhuset. Det blir grupper a 4 lag hvor alle lagene i gruppa møter hverandre.

Familieparken:            Alle deltakerne får muligheten til å benytte vår nye familiepark, hvor det vil være ulike tilbud som deltakerne kan benytte seg av. Her vil det være aktuelt å tilbringe tiden mellom kampene.

Familieteltet:               I det store familieteltet/serveringsteltet ved innkjøringen til brakka, vil det være muligheter for å kunne innta søndagsmiddagen.

Her serveres det Hamburgermiddag for små og store til kr.100,- pr. person inkl. drikke. Kr.80,- uten drikke.

Innmarsj:                    I forkant av tippeligakampen mot Fredrikstad kl.2000, vil alle deltakerne sammen med sine trenere/ledere delta i innmarsj på hovedbanen til stor jubel og festivitas med bilder på storskjermene fra dagens soneturnering.

2 ledere/trenere pr. lag. Her vil alle deltakerne få sitt RBK-flagg som brukes under innmarsjen.

Billetter:                      Alle deltakere + 2 ledere/trenere fra hver klubb får gratis inngang på kampen. De vil også få eget område på stadion under kampen, som da vil være på samme tribunen som de øvrige familiemedlemmene sitter.

Familiebillett:               Billetter til foresatte + søsken bestilles ved å sende e-post til

billett@rbk.no   - merkes med Soneturnering + aktuell kamp:

RBK – Fredrikstad søndag 3.mai kl.2000.

pris: kr. 60 pr billett.

Frist for bestilling: mandag 27.april.

Når billettbestilling er registrert, vil dere motta en referansekode som dere benytter ved avhenting av billettene i RBK-shop’n på Lerkendal.

Parkering/

transport:                    Det er et svært begrenset antall parkeringsplasser ved Lerkendal. Disse plassene er forbeholdt gjestende lag, spillere, sponsorer og brukere av HC-transport. Vi oppfordrer derfor deltakerne og deres familier til å benytte kollektivtransport til og fra Lerkendal denne dagen, - evt. egen transport til/fra, men hvor bilen plasseres på andre områder enn ved Lerkendal.

Velkommen til en trivelig fotballdag på Lerkendal !!!

 

 

 

God stemning både på banen og

i

Familieparken på Lerkendal.